Aanmelden

Wat leuk dat u uw kind wilt aanmelden op de Eglantier Buiten!
U bent van harte welkom op een van de open dagen. Tussentijds kunt u een mail sturen naar Joyce Wierda:rondleiding@eglantierbuiten.nl of bellen naar 015-2561928.  Joyce is leerkracht van groep 1-2 en zij kan u alles vertellen over de eerste twee jaar bij ons op school en natuurlijk ook over de schooljaren erna.

 

Bij de aanmelding noteren wij de administratieve gegevens van uw kind. Hierna is uw kind aangemeld, maar nog niet ingeschreven. U krijgt een bevestiging van inschrijving van ons. Twee maanden voordat uw kind vier wordt krijgt u een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek met de leerkracht. Dan informeren we naar alle zaken die van belang zijn om uw kind een goede start te laten maken in het basisonderwijs. Uw kind komt dan ook een aantal dagdelen wennen op de school en kennismaken met de leerkracht en de groep.


U kunt uw kind al aanmelden vanaf 2 jaar. 

 

Wachtlijst

Wacht u niet te lang met aanmelden, we sluiten de aanmeldingen zodra een groep het maximum aantal heeft bereikt. Zij-instroom vanuit andere scholen, na bijvoorbeeld een verhuizing, blijft wel mogelijk als de omvang van de desbetreffende groep dat toelaat.

 

Aanvraag kennismakingsgesprek

 

Hieronder kunt u uw gegevens invullen. Joyce Wierda neemt contact met u op om een afspraak in te plannen. Zij is elke vrijdag beschikbaar om een rondleiding aan u te geven.

 

Tevens wordt er zes keer per jaar een open dag georganiseerd.