Opvang

De voorschoolse-, tussenschoolse- en buitenschoolse opvang wordt bij ons op school georganiseerd door Kinderopvang Bam! De kinderen worden op onze eigen locatie opgevangen en er is een nauwe samenwerking met de medewerkers van Kinderopvang Bam!. Hierdoor is er rust en continuïteit in het dagprogramma van de kinderen.

 

Basisschoolkinderen van 4 tot 13 jaar kunnen bij Kinderopvang Bam! op een veilige en gezellige plek spelen. De nadruk ligt op vrije tijd na een intensieve schooldag. De kinderen mogen grotendeels zelf bepalen hoe ze kun tijd besteden. Willen ze sporten, een boek lezen of knutselen? Alles is mogelijk.

 

Sportieve buitenschoolse opvang

Kinderopvang Bam! is de eerste volledig gezonde kinderopvang van Delft. Dat betekent niet alleen dat er uitsluitend gewerkt wordt met gezonde voeding met natuurlijke producten: ook voldoende beweging staat centraal. Elke dag is er een sportief pedagogisch medewerker aanwezig die leuke, ontspannende, actieve of creatieve activiteiten organiseert.

 

Vivian de Heer(directeur Eglantier Buiten): “De dagelijkse sportieve activiteiten van Kinderopvang Bam! sluiten goed aan bij onze kernwaarden. Sporten is positief voor de ontwikkeling van kinderen. Hierin versterken Kinderopvang Bam! en de Eglantier Buiten elkaar absoluut.”

 

Leuke uitjes

Tijdens vakanties en studiedagen doet Kinderopvang Bam! leuke activiteiten buiten de deur. De kinderen maken uitstapjes naar bijvoorbeeld Plaswijckpark, het strand, Delftse Hout of het museum. Ook organiseert Kinderopvang Bam! leuke activiteiten op locatie, zoals het bakken van gezonde cakejes, het knutselen van een dromenvanger en het doen van waterspelletjes.

 

Voor-, tussen- en naschoolse opvang

Naast voorschoolse opvang (07.00 tot 08.45 uur) en naschoolse opvang (15.15 tot 19.00 uur) biedt Kinderopvang Bam! op de Eglantier Buiten ook tussenschoolse opvang (12.15 tot 13.15 uur). Kinderen zijn in vakanties en op studiedagen welkom van 07.00 tot 19.00 uur.

 

Flexibel, gezond en kleinschalig
Flexibele tijden, gezonde voeding en kleinschaligheid zijn de belangrijkste speerpunten van Kinderopvang Bam!. Naast reguliere opvang biedt Kinderopvang Bam! ook flexibele opvang. In de keuken van Bam! wordt uitsluitend met natuurlijke producten gewerkt, ook in de warme maaltijden voor de kinderen. Daarnaast is de opvang kleinschalig. Iris Roozenburg (mede-eigenaar Kinderopvang Bam!): “Wanneer je de Eglantier Buiten binnenloopt, ervaar je gelijk dat alles heel laagdrempelig is. De deur van directiekamer staat altijd open; iedereen kan bij elkaar terecht. Dat is precies het gevoel dat ook past bij Bam! als organisatie. Ouders zijn altijd welkom voor het stellen van vragen en de lijnen zijn kort.”

   

Natasja is assistent-leidinggevende van deze locatie van Kinderopvang Bam!. Ouders die vragen hebben over de mogelijkheden kunnen contact opnemen via info@kinderopvangbam.nl of 015-3649798. Meer informatie over inschrijven en Kinderopvang Bam! is te vinden op www.kinderopvangbam.nl.